ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι συμβαίνει στο σώμα μας αν ξυπνάμε την ίδια ώρα κάθε μέρα

Υγιεινή ζωή σημαίνει καλές συνήθειες
Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι οι σταθερές νύχτες ύπνου και οι πρωινές ρουτίνες συμβάλλουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτός φαίνεται επίσης να είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτονται οι εργαζόμενοι υψηλών επιδόσεων .Εμείς, πιστεύουμε ότι υγιεινή ζωή είναι να έχεις καλές συνήθειες. Και αυτή τη φορά, θα θέλαμε να δείξουμε γιατί η ρουτίνα αφύπνισης μπορεί να μας αλλάξει τη ζωή.
1. Θα νιώσουμε πιο προνοητικοί και επίμονοι
Αρκετοί επιτυχημένοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων CEOs, έχουν αγκαλιάσει το “5 AM club”, μια ιδέα που δημιουργήθηκε από τον Robin Sharma στο βιβλίο του που φέρει το όνομά του. Το βιβλίο δηλώνει ότι “η επιτυχία ξεκινά από το ξεκίνημα” και ότι οι πρώτες ώρες της ημέρας είναι εξαιρετικά πολύτιμες. Ο Sharma δηλώνει ότι αν κερδίσεις τα πρωινά σου, θα κυριαρχήσεις στη ζωή σου.
2. Θα είμαστε πιο προσεκτικοί και λιγότερο ανήσυχοι
Το να είναι κανείς λιγότερο ανήσυχος έχει να κάνει με τις συνήθειες του ύπνου του όπως διαπίστωσε σχετική μελέτη. Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι η ώρα του ξυπνήματος. Για άλλη μια φορά, το να ξυπνάμε νωρίς έχει τα πλεονεκτήματά του στο να είμαστε πιο προσεκτικοί και να προάγουμε καλύτερη υγεία για το σώμα και το μυαλό μας.
3. Θα είμαστε λιγότερο αναβλητικοί
Όλοι μπαίνουμε στον πειρασμό να πατήσουμε το κουμπί αναβολής όταν χτυπάει το ξυπνητήρι το πρωί. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχουμε λιγότερες πιθανότητες να το κάνουμε αυτό αν ξυπνάμε νωρίς και γίνουμε πρωινοί τύποι. Η επιστήμη λέει ότι θα έχουμε λιγότερες αναβλητικές συνήθειες έχοντας καλύτερες πρωινές συνήθειες. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να σηκωθούμε εγκαίρως για να δούμε την ανατολή του ηλίου.
4. Θα έχουμε περισσότερη ενέργεια
Όσοι προσπάθησαν να ξυπνήσουν την ίδια ώρα κάθε μέρα θα συμφωνήσουν πως τα αποτελέσματα είχαν αρκετό ενδιαφέρον καθώς είχαν περισσότερη ενέργεια και η ποιότητα της ημέρας τους ήταν καλύτερη. Όσοι παίρνουν με ησυχία το πρωινό τους, κάνουν ένα γρήγορο τρέξιμο και φτιάχνουν με ησυχία το φαγητό για τη δουλειά τους, έχουν δει την ενέργειά τους να εκτοξεύεται.
5. Θα είμαστε πιο ικανοποιημένοι με τη ζωή μας
Η αυστηρή ώρα ύπνου και αφύπνισης κάνει τους ανθρώπους πιο ικανοποιημένους. Αυτό ανέφερε μια έρευνα με 1.033 άτομα. Η τακτική ρουτίνα αφύπνισης οδήγησε σε 13% περισσότερη ικανοποίηση από την προσωπική ζωή των ανθρώπων. 
Και όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι ”the early bird catches the worm”!!

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!