ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Τολό | Ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης των οδών Σέκερη και Μπουμπουλίνας (Pics)

Η ανάπλαση, προϋπολογισμού σχεδόν 2 εκ. ευρώ, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και περιλαμβάνει ανακατασκευή και διαπλάτυνση πεζοδρομίων, βελτίωση της προσβασιμότητας πεζών και ατόμων με κινητικές δυσκολίες, νέες φυτεύσεις, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, δίκτυο ομβρίων υδάτων, προμήθεια κατάλληλου αστικού εξοπλισμού, διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων, δημιουργία χώρων στάθμευσης και διαβάσεων, χάραξη ποδηλατόδρομου και ανάπλαση χώρων πρασίνου.

«Ως Δημοτική Αρχή εργαζόμαστε με ιδιαίτερο ζήλο και σε αγαστή συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο, επαγγελματικούς φορείς, συλλόγους και πολίτες της περιοχής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιδιώκουμε το Τολό στο τέλος της διαδικασίας να γίνει ακόμα πιο όμορφο, πιο φιλόξενο μια σύγχρονη περιοχή που με τις αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις που θα συντελεστούν, να τις “αγκαλιάσουν” οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι επισκέπτες του», δήλωσε για το έργο ο δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος.

Το Τολό είναι ένα από τα σημαντικότερα θέρετρα της Αργολίδας και αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών εδώ και χρόνια. Το έργο της ανάπλασης των οδών Μπουμπουλίνας και Σέκερη αναμένεται να αποτελέσει ένα συν στην επισκεψιμότητα της περιοχής.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;