Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Τοπικό Αργολίδας: Το 10αρι ήταν παικταράς – Πρόσφεραν γκιόσα, μπύρες και χασίσι… για μεταγραφή!

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή!

Τώρα που πέρασε ο καιρός, μπορούμε να σας αποκαλύψουμε μια ωραία ποδοσφαιρική ιστορία από τα γήπεδα της Αργολίδας. Φυσικά, για ευνόητους λόγους, δεν επιτρέπεται να δώσουμε πολλές λεπτομέρειες, για να μην μπλέξουν οι πρωταγωνιστές!
Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει τα ερασιτεχνικά σωματεία, μεταξύ αυτών και της Αργολίδας, όμως οι φίλαθλοι πάντα βρίσκουν τρόπους για να… ψήσουν παίκτες να έρθουν στην ομάδα τους.
Κάτι ανάλογο συνέβη την προπέρσινη σεζόν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αργολίδας, σε αγώνα που διεξήχθη σε ορεινή έδρα. 

Η τοπική ομάδα ορεινού χωριού, φημισμένου από παλιά για την “πυκνή και ποιοτική βλάστηση”, υποδεχόταν την αντίπαλη ομάδα του κάμπου για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. 
Ο αγώνας είχε βαθμολογική σημασία και στο γήπεδο είχαν μαζευτεί πολλοί χωριανοί για να τον παρακολουθήσουν και μάλιστα έμειναν ευχαριστημένοι, καθώς η ομάδα τους κέρδισε με ευρύ σκορ.
Παρόλο που η αντίπαλη ομάδα γνώρισε την ήττα, το δεκάρι της έκανε τη διαφορά σε όλο το ματς και έτσι μετά το σφύριγμα της λήξης έγινε κινητοποίηση από φιλάθλους για τον πείσουν να έρθει μεταγραφή, μαζί με τα δύο στόπερ που εκτός από συμπαίκτες είναι και συγγενείς!

Εκεί ακολούθησε και ο παρακάτω διάλογος μεταξύ φιλάθλων και παικτών, την ώρα που ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο όχημά τους και να πάρουν το δρόμο της επιστροφής.
– Εσύ ψηλέ είσαι παικταράς, θα έρθεις μεταγραφή για να ανέβουμε κατηγορία!
– Ρε παιδιά που να τρέχω εδώ πάνω, έχω δουλειές και εξάλλου παίζω μαζί με τα παιδιά
– Δεν κάνουμε προπονήσεις ρε, θα έρχεσαι μόνο για τα ματς. Ελάτε πακέτο και οι τρεις να φτιάξουμε ομάδα. Πάμε τώρα στο καφενείο να συμφωνήσουμε…
– Ρε παιδιά και πώς θα γίνει η μεταγραφή; Εγώ τώρα ήρθα στην ομάδα, τι θα πούμε στο προπονητή, γειά σου φεύγουμε;
– Άστο πάνω μας, θα το κανονίσουμε εμείς. Κοίτα, δεν έχουμε λεφτά για μεταγραφή αλλά προσφέρουμε γκιόσα, μπύρες και χασίσι!
Αφού το σκέφτηκαν λίγο, τελικά αποφάσισαν να αρνηθούν ευγενικά και αποχώρησαν. Βλέπετε, παρόλο που η πρόταση ήταν ελκυστική, δεν ήθελαν να πουλήσουν την ομάδα του χωριού τους!
Ιάσονας Μουσταΐρας
ΔΕΙΤΕ:  Δεν τα κατάφερε ο Πανναυπλιακός στο Λουτράκι...

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!