Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Το Άργος αποκτά, επιτέλους, το μουσείο που του αξίζει. Ακόμα ένα μεγάλο έργο! (Video)

Aκόμα ένα μεγάλο έργο ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών. Το αρχαιολογικό μουσείο του Άργους αναστηλώνεται και εκσυγχρονίζεται.

Η αρχαιότερη κατοικημένη πόλη της Ευρώπης θα αποκτήσει τον χώρο που της αξίζει, ένα σύγχρονο αρχαιολογικό μουσείο που θα διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη και θα προσελκύσει αμέτρητους επισκέπτες.

Μετά από πολλούς αγώνες, το Άργος θα μπορέσει, επιτέλους, να έχει ένα θησαυρό γνώσης που θα επιμορφώσει τον κόσμο και θα δώσει την ευκαιρία στους πολίτες, επισκέπτες και ντόπιους, να μάθουν τη μεγάλη ιστορία της πόλης.

ΔΕΙΤΕ:  Το ξέρατε; Έτσι έγινε πρωτεύουσα η Αθήνα! Η ιστορική κόντρα με το Ναύπλιο

Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια, ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος, ένας άνθρωπος που φροντίζει για τον τόπο του και ως γνωστόν, έχει ιδιαίτερη αγάπη για την μοναδική, κυριολεκτικά, ιστορία του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, αισθάνεται μεγάλη χαρά και χαρακτήρισε ως μια σημαντική νίκη την αναστήλωση και τον εκσυγχρονισμό του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους, μια νίκη που ανήκει σε όλους μας.

ΔΕΙΤΕ:  Θλίψη στο Άργος: «Έφυγε» ο Θεοδόσης Θωμόπουλος

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους και δίνοντας ουσιαστικές πληροφορίες γι’ αυτό το σημαντικό έργο, τόνισε πως έχει σκοπό να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο μουσείο, στη θέση του υπάρχοντος σήμερα παλιού κτιρίου.

Ευχαρίστησε δημόσια τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου, για την πολύτιμη βοήθειά του και τόνισε ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου. Το νέο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης θα παραδοθεί, βάσει πλάνου, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

ΔΕΙΤΕ:  Κρεοπωλείο στο Ναύπλιο άρπαξε πρόστιμο 2 χιλιάρικα! Δείτε για ποιο λόγο...

Ας δούμε τι δήλωσε ο κ. Καμπόσος σχετικά με το νέο μουσείο, στο παρακάτω video:

Μεγάλη χαρά και νίκη για την αναστήλωση και τον εκσυγχρονισμό του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους μας. #Καμπόσος #Δήμαρχος #Άργους #Μυκηνών #ΔημήτρηςΚαμπόσος

Posted by Δημήτρης Καμπόσος on Thursday, July 9, 2020

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!