ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το Άργος λέει ΟΧΙ στη λήθη και την υποταγή και ετοιμάζει τεράστια μηχανοκίνητη παρέλαση – Πρωτοπόρος ο Δήμαρχος Καμπόσος

Ούτε ο Covid, ούτε τα ανθελληνικά σχέδια για κατάργηση των παρελάσεων λυγίζουν τους Αργείους – Με αυτοκινητοπομπή ετοιμάζονται να παρελάσουν και να τιμήσουν την 28η Οκτωβρίου.

Γράφει για το Argolida Planet
ο Ιάσονας Μουσταΐρας


Με μπροστάρη τον πατριώτη Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο σχεδιάζεται παρέλαση για την ημέρα μνήμης της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη του Άργους.

Ο κ. Καμπόσος έριξε την πρόταση-βόμβα για διοργάνωση παρέλασης, στην οποία οι πολίτες θα συμμετάσχουν με αυτοκίνητα και μηχανές και η ανταπόκριση ήταν κάτι παραπάνω από θετική.

Οι παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα για την επέτειο του ΟΧΙ δεν θα διεξαχθούν φέτος, λόγω κορωνοϊού, όμως στην πόλη του Άργους διοργανώνεται μια μηχανοκίνητη παρέλαση, άνευ προηγουμένου, με χιλιάδες ελληνικές σημαίες να κυματίζουν και τους Έλληνες πατριώτες να τιμούν τους ηρωικούς προγόνους τους.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και με τα παράλογα, για κάποιους, μέτρα που μας έχουν επιβάλει για την “προστασία” μας από τον κορωνοϊό, στο Άργος οι πολίτες είναι έτοιμοι να παρελάσουν με ασφάλεια.

Βλέπετε, σύμφωνα με την κυβέρνηση, υπάρχει κίνδυνος διάδοσης του ιού εφόσον γίνουν κανονικά οι παρελάσεις, βέβαια αντίστοιχος κίνδυνος δεν υπήρχε όταν μαζεύτηκε σχεδόν 20 χιλιάδες κόσμος στην Αθήνα την 7η Οκτωβρίου, αλλά αυτό το θέμα σηκώνει αρκετή συζήτηση…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Argolida Planet, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος εξετάζει με το επιτελείο του τον τρόπο διεξαγωγής της μηχανοκίνητης παρέλασης με απόλυτη ασφάλεια για τους συμμετέχοντες.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα, την οποία μόνος κάποιος ιδιαίτερα ευφυής και Ελληνόψυχος θα μπορούσε να σκεφτεί και να την υλοποιήσει και ευτυχώς στο μεγαλύτερο δήμο της Αργολίδας βρέθηκε ο συγκεκριμένος.

Κατά πάσα πιθανότητα, η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί, εφόσον μελετηθεί σωστά και ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις και ο σχεδιασμός στον Δήμο περιλαμβάνει, όπως μαθαίνουμε, το μοίρασμα σημαιών και αναμνηστικών σε όσους λάβουν μέρος σε αυτή.

“Η ομοψυχία των Ελλήνων έγραψε το έπος του ’40 και σήμερα ενωμένοι πάλι δεν σκύβουμε κεφάλι και δεν φοβόμαστε κανέναν” είναι το μήνυμα που στέλνει ο Δήμαρχος Καμπόσος και με αυτή την κίνηση αναμένεται η καρδιά της Ελλάδος να χτυπήσει την ημέρα μνήμης στην πόλη του Άργους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες, καθώς, εφόσον η παρέλαση αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί, θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Άργος τιμάει τους ήρωες – Παρέλαση με αυτοκίνητα την 28η Οκτωβρίου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;