ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το έχεις πάντα επάνω σου και μπορείς να το χρησιμοποιείς αντί για αποσμητικό

Περισσότερο χρήσιμο απ’ ό,τι φαντάζεσαι…

Είναι γεγονός ότι μια από τις πλέον ενοχλητικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσεις ειδικά το καλοκαίρι, είναι να ξεχάσεις να βάλεις αποσμητικό ή να μην το πάρεις μαζί ενώ είσαι πολλές ώρες έξω από το σπίτι.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό τρικ που πρέπει να έχετε κατά νου. Το πιο συνηθισμένο που έχουμε πλέον όλοι μαζί μας λόγω κορωνοϊού είναι ένα απολυμαντικό υγρό για τα χέρια. Τρίψτε μερικές σταγόνες σε κάθε μασχάλη και αφήστε το υγρό να εξατμιστεί –δεν θα χρειαστούν πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

Δεδομένου ότι η κακοσμία του σώματος οφείλεται σε βακτήρια που ζουν και αναπαράγονται στην επιδερμίδα μας, το απολυμαντικό υγρό θα σας απαλλάξει από τις δυσάρεστες οσμές αφού εξοντώνει τους μικροοργανισμούς αυτούς. Το οινόπνευμα που περιέχει το απολυμαντικό υγρό βοηθά επίσης να εξατμιστεί πιο γρήγορα ο ιδρώτας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;