ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

“Το αγόρι στο θεωρείο”: Το πολυβραβευμένο µυθιστόρηµα παρουσιάζεται στη Νέα Κίο

Η εκδήλωση απευθύνεται σε µικρούς και µεγάλους

Η Επιτροπή Μνήµης Νέας Κίου ∆ήµου Άργους Μυκηνών, για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η ΚΕ∆ΑΜ, το βιβλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, παρουσιάζουν το πολυβραβευµένο µυθιστόρηµα της Αγγελικής ∆αρλάση “ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ”.
Μια ιστορία, εµπνευσµένη από το πραγµατικό συµβάν της εγκατάστασης Μικρασιατών προσφύγων στο ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά, το 1922. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η ίδια η συγγραφέας Αγγελική ∆αρλάση, που θα απαντήσει και σε ερωτήσεις του κοινού. Θα µιλήσει επίσης για το βιβλίο η φιλόλογος Σοφία Πανταζή, ενώ αποσπάσµατα θα διαβάσει η φιλόλογος Εύα Γιαγκιόζη.
Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 8.30 µ.µ., στην πλατεία ∆ηµάρχου Κατριλιώτη, σε χώρο ανάµεσα στα graffiti που δηµιουργήθηκαν πρόσφατα.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε µικρούς και µεγάλους και η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα ακολουθήσει εικαστικό εργαστήριο για παιδιά, µε τον εικαστικό ∆ηµήτρη Παπαχρήστο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;