ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το εντυπωσιακό Μουσείο Μελισσοκομικής Τέχνης στο Άργος & η μαγευτική Ακροναυπλία! (Vid)

Η Μυθολογία της μέλισσας και τα πάντα για το μέλι στο πιο πρωτότυπο μουσείο της χώρας!
Ο Δημήτρης Μάρκος σε αυτό το επεισόδιο γίνεται μελισσοκόμος, μαζεύει μέλι, ψεκάζει με το καπνιστήρι και ηρεμεί τις μέλισσες.
Στο Μουσείο Μελισσοκομικής Τέχνης ο επισκέπτης μπορεί να μάθει τα πάντα για τα φυσικά υλικά που μας δίνει η μέλισσα αλλά και να απολαύσει προϊόντα μελιού, κηραλοιφής και πρόπολης.
Το ταξίδι δεν τελείωσε εκεί αλλά συνεχίστηκε στο Ναύπλιο όπου ο Δημήτρης Μάρκος συνάντησε δύο Γάλλους ποδηλάτες που ταξιδεύουν με τα δίκυκλά τους σε όλο τον κόσμο. Τι θαύμασαν περισσότερο; Τις Μυκήνες!
Το Μπούρτζι, η Ακροναυπλία, το Παλαμήδι με τα 999 σκαλοπάτια και άλλα αξιοθέατα συμπληρώνουν το καταπληκτικό παζλ της Αργολίδας!
Δείτε το βίντεο:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;