ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το Επιμελητήριο Αργολίδας συμμετέχει στην έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2022»


Το Επιμελητήριο Αργολίδας θα συμμετέχει στην έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2022» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, από 12 έως 14 Μαρτίου 2022.
Η έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2022» αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο και βέβαια τη μεγαλύτερη έκθεση κρασιού στην Ελλάδα, που διοργανώνεται ανελλιπώς από το 1994.
Το Οινόραμα δεν είναι πλέον μία συμβατική έκθεση αλλά μία πολυεπίπεδη πλατφόρμα επικοινωνίας για την πολυδιάστατη προβολή των εκθεμάτων της, σε διάφορα κοινά.
Ταυτόχρονα προβάλλει αποτελεσματικά εταιρείες και πρόσωπα πίσω από το κρασί, καθώς και τη φιλοσοφία τους, τόσο εντός της έκθεσης, όσο και διαδικτυακά, μέσω δυναμικής παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα.
Διοργανώνεται και φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, ένα χώρο που έχει ταυτιστεί με την έκθεση και έχει αποδειχθεί ιδανικός για την προβολή του κρασιού.
Οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου μας, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην παραπάνω έκθεση, θα πρέπει να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2751 0 67216 και 2751 0 63023. Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου.
Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου εδώ.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;