ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου απέκτησε ολοκληρωμένο σύστημα κλιματισμού

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα κλιματισμού ψύξης – θέρμανσης απέκτησε το Κλειστό Γυμναστήριο του Ναυπλίου.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το νέο σύγχρονο σύστημα θέρμανσης και ψύξης στην κεντρική σάλα και στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση του έργου είχαν οι συντονισμένες και άμεσες ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ.

Υπενθυμίζουμε, πως όλα αυτά τα χρόνια στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ναυπλίου δεν υπήρχε κλιματισμός, το νέο σύστημα που εγκαταστάθηκε λειτουργεί πλέον με καθαρό αέρα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφάλειας που είναι απαραίτητα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Με την συγκεκριμένη παρέμβαση δημιουργούνται ακόμη καλύτερες συνθήκες προκειμένου να αθλούνται οι δημότες και τα αθλητικά σωματεία σε ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο.

Για τη Δημοτική Αρχή αποτελεί προτεραιότητα η αναβάθμιση και η βελτίωση των χώρων άθλησης του Δήμου, καθώς στόχος είναι τα αθλητικά σωματεία, οι δημότες και τα παιδιά να αθλούνται σε λειτουργικούς και όμορφους χώρους.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;