ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το κράτησε για το τέλος: Αυτό είναι το πιο «μαύρο» σκίτσο του Αρκά για το 2020

Ο σκιτσογράφος αποχαιρετά το 2020.

Δύο ημέρες πριν εκπνεύσει το 2020, η χρονιά που μετά από σχεδόν έναν αιώνα ξαναέφερε την ανθρωπότητα σε μία πρωτοφανή πανδημία, οι άνθρωποι που καλούνται καθημερινά να σχολιάζουν την επικαιρότητα μέσα από μία σατιρική ματιά, οι γελοιογεάφοι δηλαδη, φτιάχνουν τα τελευταία σκίτσα του έτους.

Ο πιο δημοφιλής εξ αυτών, ο Αρκάς, αποχαιρέτησε και ο ίδιος το 2020 με ένα από τα πιο μαύρα του σκίτσα, ένα ρεαλιστικό σαν άποψη αλλά πολύ μακάβριο σκίτσο για μία χρονιά γεμάτη θανάτους απρόσμενους, από έναν ιό που δεν είχε φάρμακο.

Στο σκίτσο του Αρκά απεικονίζεται το 2020 με την μορφή ενός ηλικιωμένου, συνηθισμένη επιλογή ανάμεσα στους γελοιογράφους, αυτήν τη φορά όμως του κρατάει το χέρι ο Χάρος, ο οποίος κραδαίνει το δρεπάνι του.

Ο Χάρος μάλιστα τον ευχαριστεί για όσα του έδωσε το 2020 με τη μακάβρια λεζάντα να αναφέρει «ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ», παρουσιάζοντας τον Χάρο που συμβολίζει τον θάνατο, ως τον μόνο ευχαριστημένο από το 2020.

Πηγή

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;