ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το κόλπο της γιαγιάς: Πεντακάθαρη λεκάνη με λεμόνι και 1 ακόμα φυσικό υλικό

Θα σας λύσει τα χέρια!

Η λερωμένη τουαλέτα δεν είναι μόνο αποκρουστική… είναι ταυτόχρονα και ανθυγιεινή. Για τον λόγο αυτό πρέπει να καθαρίζετε συχνά αυτό το σημείο του μπάνιου σας, όπως και τις κουρτίνες, οι οποίες είναι από τα πιο βρώμικα αντικείμενα. Πως θα καθαρίσετε όμως αποτελεσματικά και δραστικά την τουαλέτα;
Η λύση κρύβεται στην μαγειρική σόδα και το λεμόνι!
Μαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό καθαριστικό με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καθαρίζει, γυαλίζει και εξαφανίζει άσχημες οσμές. Αυτοί είναι και κάποιοι βασικοί λόγοι, για τους οποίους το καθάρισμα μπάνιου με σόδα θεωρείται πολύ καλή και οικονομική λύση για να μοιάζουν οι επιφάνειες σαν καινούργιες. Για να καθαρίσετε την λεκάνη της τουαλέτας με σόδα, η διαδικασία είναι απλή.
  • Πασπαλίστε ένα στρώμα σόδας πάνω στα τοιχώματα της λεκάνης.
  • Αφήστε τη να δράσει για μια ολόκληρη νύχτα.
  • Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.
Μαγειρική σόδα και λεμόνι
Αν η λεκάνη σας χρειάζεται πιο… απαιτητικά μέσα από την μαγειρική σόδα, μπορείτε να την συνδυάσετε με λεμόνι. Η δράση του λεμονιού σε συνδυασμό με τη σόδα θα απομακρύνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λεκέδες και θα αφήσει μια αίσθηση δροσιάς στο μπάνιο σας.
  • Φτιάξτε ένα μείγμα από φρέσκο λεμόνι και σόδα,
  • Αφήστε το να δράσει για μία νύχτα
  • Το επόμενο πρωί τρίψτε καλά με το βουρτσάκι της τουαλέτας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;