ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το μυστήριο επιτέλους λύθηκε: Αυτό συμβολίζει το γράμμα «Ζ» στα τανκς για τη Μόσχα

Η… φρενίτιδα στη Ρωσία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο αφού ήδη κυκλοφορούν και μπλούζες, κούπες και σημαίες με το γράμμα «Ζ»

Ένας μήνας συμπληρώθηκε από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και το μυστήριο με το γράμμα «Ζ» που υπάρχει στα τανκς και τα φορτηγά ανεφοδιασμού που έστειλε η Μόσχα στο μέτωπο παραμένει.
Μάλιστα, το γράμμα Ζ υπάρχει ακόμα και σε στρατιώτες που το έχουν ράψει στις στολές τους αλλά και σε τοίχους που αποφάσισαν να το γράψουν με σπρέι. Η… φρενίτιδα στη Ρωσία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο αφού ήδη κυκλοφορούν και μπλούζες, κούπες και σημαίες με το γράμμα «Ζ».
Τι είναι το γράμμα Ζ;
Η 1η θεωρία θέλει το γράμμα να γράφεται πάνω στα οχήματα για να δείχνει που είναι η έδρα των στρατιωτών και το Ζ να σημαίνει «Zapad» δηλαδή δύση.
Η 2η θεωρία είναι πως χρησιμοποιείται για να αναγνωρίζουν οι Ρώσοι τα δικά τους οχήματα.
Η 3η θεωρία είναι πως το Ζ παραπέμπει στον Ζελένσκι αλλά αυτό δεν βγάζει και ιδιαίτερο νόημα. Όσοι υιοθετούν την αμφιλεγόμενη αυτή θεωρία πιστεύουν ότι το Ζ είναι το ακριβώς αντίθετο το V, το οποίο και αναφέρεται στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Τί νόημα, όμως, έχει κάποια ρωσικά τανκς να έχουν το Β και άλλα το Ζ;
Ωστόσο την απάντηση έδωσε ο Ρώσος υπουργός Αμυνας. Αρνήθηκε να απαντήσει όταν του έθεσαν σχετικό ερώτημα αλλά ανάρτησε στα social ότι το Z σημαίνει Za pobedu («για τη νίκη») και το V σήμαινε «δύναμη της αλήθειας». Πλέον, αυτή είναι η επικρατούσα θεωρία! Συμβολίζει τη νίκη και τη στήριξη στις ρωσικές δυνάμεις μεσούντος του πολέμου.

Πηγή

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!