ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το νερό του Αναβάλου θα φτάσει στην Ερμιονίδα

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 53 εκατ. ευρώ

Η απόφαση για την κατακύρωση του διαγωνισμού των έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβαλου στην Ερμιονίδα, με προϋπολογισμό 53 εκατομμυρίων ευρώ, αναρτήθηκε πρόσφατα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Η σημαντική αυτή εξέλιξη σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της διαδικασίας που θα οδηγήσει στην υλοποίηση ενός έργου κρίσιμης σημασίας για την αγροτική ανάπτυξη και την βιωσιμότητα της περιοχής Ερμιονίδας.
Η σύμβαση του έργου θα υποβληθεί προς έλεγχο και έγκριση στο Ελεγκτικό Συνέδριο, με την προσδοκία ότι εντός περίπου ενός μήνα θα εγκριθεί και θα δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη της υλοποίησής του.
Το έργο αυτό αναμένεται να προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στη διαχείριση του νερού για άρδευση, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και την βιωσιμότητα των γεωργικών δραστηριοτήτων στην περιοχή.
Η υλοποίηση του έργου εκτιμάται ότι θα έχει μεγάλη σημασία για την τοπική κοινωνία και την οικονομία, καθώς θα συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που σχετίζονται με την αλλαγή του κλίματος και την διαχείριση των υδάτινων πόρων.
ΔΕΙΤΕ:  Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια Ναυπλίου

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!