ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών επιστρέφει!

29 και 30 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών, μετά από δυο χρόνια αναγκαστικής απουσίας από τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επιστρέφει…
Το Σαββατοκύριακο, της 29ης και 30ης Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, θα διεξαχθεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή πρωταθλήματα πολεμικών τεχνών.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται για 14η χρονιά από τα σωματεία του Choy Lee Fut Kung fu με υπεύθυνο τον κύριο Λαμπάδα, αδειοδοτείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φού, την Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ, και συνδιοργανώνεται με την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του δήμου Ναυπλιέων.
Στο πρωτάθλημα θα διεξαχθούν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες από τα αγωνίσματα, Tao Lu, point fighting, qingda καθώς και τεχνικές αυτοάμυνας και kick Light.
Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, πάνω από 40 ελληνικά σωματεία ( Μυτιλήνη, Πάτρα, Κρήτη, Πύργος, Αττική, Τρίπολη, Ρόδος, κτλ) καθώς και σωματεία από Κύπρο, Πορτογαλία, Ρουμανία, Πολωνία και Σερβία.
Στόχος μας είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου η πόλη του Ναυπλίου να γίνει το κέντρο των μαχητικών αθλημάτων και το Παλαμήδειο πρωτάθλημα να επανέλθει στα επίπεδα προ κορωνοϊού ξεπερνώντας τις εξακόσιες συμμετοχές.
Τέλος, προσκαλούμε τις επιχειρήσεις της περιοχής μας να είναι αρωγοί και αυτή την χρονιά σε αυτή την προσπάθειά.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;