ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το πιο γρήγορο τεστ ευφυίας στον κόσμο: 3 ερωτήσεις που αν απαντήσεις έχεις IQ πάνω απ’ το φυσιολογικό


Υπάρχουν διάφορα τεστ. Κάποια με πολλές ερωτήσεις και κάποια με λίγες και καλές. Το συγκεκριμένο είναι το πιο γρήγορο τεστ ευφυίας παγκοσμίως.
Οι κανόνες του απλοί. Πρέπει να απαντήσεις σε τρεις αρκετά δύσκολες ερωτήσεις μέσα σε 5 λεπτά (δεν σου βάζουμε χρονόμετρο γιατί σε εμπιστευόμαστε). Οι ερωτήσεις συνδυάζουν την παρατηρητικότητα, τη γνώση και τη λογική.
Αν απαντήσεις στη μια μόνο τότε είσαι ένας από μας. Ένας νορμάλ άνθρωπος με φυσιολογικό IQ. Αν απαντήσεις σωστά σε 2 από τις τρεις τότε το IQ σου είναι πάνω από 120. Και αν μέσα σε 5 λεπτά κάνεις το 3/3 τότε ο Άλμπερτ σου στέλνει τα χαιρετίσματα του. Είσαι συνάδελφός του…
Δεν θες να μάθεις τι IQ έχεις αν το αποτέλεσμά σου είναι 0/3! Σε αφήνουμε απλώς να το φανταστείς…
Αυτές είναι οι 3 ερωτήσεις!
Α) Μπορείς να βρεις ποιος αριθμός λείπει από το κουτάκι της φωτογραφίας;
Β) Ένα Σαββατόβραδο σε ένα ιταλικό εστιατόριο ο πιανίστας του εστιατορίου βρέθηκε νεκρός. Τη στιγμή εκείνη στο χώρο βρίσκονταν μία γυναίκα που απολάμβανε τα σπαγγέτι της. Ένα ζευγάρι που έπινε κόκκινο κρασί, ο σερβιτόρος του εστιατορίου που τους σερβίριζε την πίτσα και ο μάγειρας που ετοίμαζε την επόμενη σπεσιαλιτέ. Ένας από αυτούς είναι ο δολοφόνος! Δες με προσοχή τη φωτογραφία και κάθε της λεπτομέρεια. Ο δολοφόνος έχει κάνει ένα μοιραίο λάθος. Μπορείς να το(ν) βρεις;
Γ) Σε μια λίμνη υπάρχει ένα κομμάτι με κρίνους. Κάθε μέρα αυτό διπλασιάζεται σε μέγεθος. Εάν χρειάζονται 48 ημέρες για να καλύψουν όλη τη λίμνη, πόσο καιρό θα χρειαζόταν για τη μισή;
Σωστές απαντήσεις:
Α) 
Β) Ο δολοφόνος της εικόνας είναι ο μάγειρας, γιατί δεν θα μπορούσε ο μάγειρας ενός ιταλικού εστιατορίου να φοράει ποδιά με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Συνεπώς, δεν ανήκει σε αυτό το εστιατόριο και φόρεσε μια τυχαία ποδιά για να υποδυθεί τον μάγειρα προκειμένου να διαπράξει το σχεδιασμένο του έγκλημα.
Γ) Θα χρειαστούν 47 ημέρες για να καλυφθεί η μισή λίμνη. Τα κρίνα διπλασιάζονται σε μέγεθος κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει πως την 47η ημέρα θα ήταν στα μισά του δρόμου, οπότε ο διπλασιασμός τους θα κάλυπτε την επόμενη μέρα τη λίμνη.

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;