Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου συμμετέχει στο συλλαλητήριο στο Άργος

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου, συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία, την Πέμπτη 16 Μαρτίου και στο συλλαλητήριο, στις 10:30 πμ, στην Πλατεία Αγ. Πέτρου, στο Άργος.
Η μεγάλη συμμετοχή των μελών μας στην απεργιακή κινητοποίηση της 8ης Μάρτη έστειλε το μήνυμα:
Δεν ξεχνάμε! ! Απαιτούμε εδώ και τώρα να αποδοθούν όλες οι ευθύνες. Να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη! Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας αυτής.
Ο κάθε ένας και η κάθε μια μας, αντιλαμβάνεται ότι στην θέση των αδικοσκοτωμένων θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από εμάς ή τα παιδιά μας. Ότι αυτό ή παρόμοιο, μπορεί να το ζήσουμε ακόμη και στην δουλειά μας. Γιατί, όπως στις συγκοινωνίες, έτσι και στα δημόσια νοσοκομεία, πολύ απέχει το «σύγχρονο» και «ασφαλές» από την πραγματικότητα.
Με απαρχαιωμένες υποδομές και κτήριο που δεν έχει περάσει προσεισμικό έλεγχο, με ελλείψεις γιατρών (ιδίως παιδιάτρων) και λοιπού προσωπικού, χωρίς ούτε ένα κρεβάτι ΜΕΘ, με το μισό προσωπικό να είναι συμβασιούχοι. Όπως και στις συγκοινωνίες, οι εργαζόμενοι επανειλημμένα επεσήμαναν τα προβλήματα αλλά κανένας δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα, γιατί ήταν «κόστος»! Επιβεβαιώνεται ότι όσο θα λειτουργούμε με επίκεντρο τη λογική κόστους- οφέλους, τόσο ο λαός θα μετράει απώλειες.
Δεν πρόκειται για «ένα λάθος». Είναι συνειδητή πολιτική της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, της ΕΕ, που απαξιώνει τις ανάγκες του λαού μας, με τραγικές συνέπειες για τους εργαζόμενους!

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!