Το 1/3 της τιμής: Η πιο φτηνή λύση για τη θέρμανση που επιλέγουν όλοι φέτος το χειμώνα

Οι πολίτες αναζητούν τρόπους για να ζεσταθούν οικονομικά τον χειμώνα

Oι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας προμηνύουν έναν δύσκολο χειμώνα στην Ευρώπη. Οι καταναλωτές δυσκολεύονται να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους τη στιγμή που η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Οι πολίτες αναζητούν τρόπους για να ζεσταθούν οικονομικά τον χειμώνα. Η φθηνότερη λύση έρχεται από την Κίνα για να ζεσταθούμε τον χειμώνα και δεν είναι άλλη από τις ηλεκτρικές κουβέρτες.
Σύμφωνα με το Bloomberg, υπάρχει άνοδος στις εξαγωγές, από την οποία επωφελούνται κινεζικές εταιρείες όπως η UTK Technology, η οποία κατασκευάζει ηλεκτρικές κουβέρτες και τις πουλά στο Alibaba. Σε πρωτοφανές επίπεδο βρίσκεται, αυτόν τον μήνα η ζήτηση.
Όπως δήλωσε στο Bloomberg ο Crane Jin, γενικός διευθυντής της UTK, το ενδιαφέρον που η εταιρεία δέχεται καθημερινά από Ευρωπαίους αγοραστές έχει πενταπλασιαστεί. Μάλιστα, οι περισσότεροι ζητούν επείγουσα αποστολή. Τον επόμενο μήνα, η εταιρεία αναμένεται να παραδώσει πάνω από 10.000 κουβέρτες στην Ευρώπη. Ο ίδιος τόνισε ότι «τον τελευταίο καιρό δουλεύουμε πολλές υπερωρίες».