Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Το 2ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης θα περάσει από την Αργολίδα

Ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής (ΑΡ.Σ.Ο.Ε.) με τον Δήμο Τρίπολης, συνδιοργανώνουν το 2ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης.
Η εκδήλωση, που αποτελεί Αγώνα Ακριβείας Ιστορικών Αυτοκινήτων, έχει ως επίκεντρο τον Δήμο Τρίπολης και τις όμορες περιοχές του.
Ο διήμερος αγώνας περιλαμβάνει συνολικά 220 χιλιόμετρα, με 10 Ε.Δ.Α. μήκους σχεδόν 90 χιλιομέτρων και αντίστοιχες χρονομετρήσεις.
Οι διαδρομές καλύπτουν τμήματα της ορεινής Αργολίδας και Αρκαδίας και περιλαμβάνονται οι παραδοσιακές κοινότητες Αχλαδοκάμπου, Πιάνας, Βλαχοκερασιάς, Χρυσοβιτσίου, Μάναρη, και πολλές άλλες. Αφετηρία, ο φιλόξενος χώρος του Κεφαλαρίου, στο Αργος, όπου θα εκκινήσει το Α’ Σκέλος, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 14:00.
Το Α’ σκέλος θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 18:30 στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη και αφού οι αγωνιζόμενοι έχουν διανύσει 105 χλμ και έχουν εκτελέσει 5 ΕΔΑ. Η φιλόξενη Τρίπολη θα πάρει την σκυτάλη δείχνοντας το αληθινό πρόσωπο μιας ζωντανής πόλης στους συμμετέχοντες. Το πρωί της Κυριακής θα εκκινήσει το Β’ Σκέλος στις 10:00. Ακόμη 115 χλμ οδηγικής απόλαυσης με 5 ακόμη ΕΔΑ στο πολύχρωμο ανοιξιάτικο σκηνικό της Αρκαδικής Γης ως τον τερματισμό μας στη γραφική Βυτίνα όπου θα ακολουθήσει γεύμα και η τελετή απονομής.
Η ομάδα του ΑΡ.Σ.Ο.Ε. (Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής) κατάφερε και πάλι να σχεδιάσει μια προσιτή οικονομικά εκδήλωση από συλλέκτες κλασσικών οχημάτων προς συλλέκτες και λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου με σεβασμό στην ιστορία τους. Η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα απολαυστικό διήμερο Regularity Event. Ραντεβού στην ανοιξιάτικη αρκαδική γη και την φιλόξενη Τρίπολη.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!