ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το 3ο Λύκειο Άργους στη βράβευση των «Σχολείων Πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

Η Σχολική κοινότητα του 3ου ΓΕΛ Άργους αισθάνεται υπερήφανη για τη βράβευση

Σε κλίμα ενθουσιασμού στο κτίριο του “Βουλευτικού” στο Ναύπλιο, ο κ. Χάρης Κούντουρος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, βράβευσε χθες τα σχολεία, τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς που πήραν μετά από αξιολόγηση τον τίτλο «Σχολικοί Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το 2021-2022»
Η Σχολική κοινότητα του 3ου ΓΕΛ Άργους αισθάνεται υπερήφανη για τη βράβευση αυτή. Το ταξίδι που άρχισε τον Οκτώβριο του 2021 και συνεχίστηκε με συνεργασίες με άλλα σχολεία, με επισκέψεις καθηγητών ΑΕΙ, Ευρωβουλευτών και εκπροσώπων τοπικών θεσμών για την ανάλυση των αξιών και πολιτικών προτεραιοτήτων της ΕΕ, με συμμετοχή των μαθητών στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, με τη δημιουργία εκδηλώσεων για την ημέρα της Γυναίκας και για την ημέρα της Ευρώπης, φτάνει σήμερα στην ολοκλήρωσή του με τη σημερινή βράβευση ως ηθική ικανοποίηση των συμμετεχόντων μαθητών, μαθητριών και εκπαιδευτικών.

H Διευθύντρια
Νικολέττα Ματσιμανη
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;