ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Το Choy Lee Fut στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κουνγκ Φού

Οι σχολές Choy Lee Fut Kung Fu Ναυπλίου και Άργους για άλλη μία φορά θα δώσουν το παρών σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Από την Πέμπτη 10 έως και την Τετάρτη 16 Νοέμβριου η χώρα μας φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γουσού- Κουνγκ Φού που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου.
Σύσσωμη η οικογένεια του αθλήματος, αναμένει να υποδεχτεί 400 και πλέον αθλητές από 20 χώρες και 200 έλληνες αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Όλοι οι αθλητές θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία στο Λουτράκι για όσες μέρες διαρκεί το πρωτάθλημα, έχοντας την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας έτσι ένα ευρωπαϊκό δίχτυ φιλίας.
Οι αθλήτριες και αθλητές μας που θα ενσωματωθούν στην εθνική ομάδα και θα προσπαθήσουν για μία διάκριση είναι: Κριτσιδήμας Παναγιώτης, Μπρούσαλης Παναγιώτης, Παπαγεωργοπούλου Μαρίνα, Μίχου Δέσποινα, Μπεκιάρη Μαργιάννα, Τουρούτσικα Χριστίνα, Μακρής Παναγιώτης, Τουρούτσικας Παναγιώτης, Παπαθανασίου Θοδωρής και Λιόντου Ιωάννα.
Την ομάδα θα συνοδεύουν οι προπονήτριες μας, Κοκκινάκη Άννα και Λαμπάδα Μαρία.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ελληνική αποστολή και κάθε επιτυχία στους δικούς μας αθλητές.

Γραφείου Τύπου
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;