Τραγικό συμβάν στο Ναύπλιο
Κολώνα της ΔΕΗ καταπλάκωσε εργάτη
Σήμερα το πρωί σε περιοχή κοντά στον Άγιο Αδριανό του Ναυπλίου, ένας αλλοδαπός εργάτης ενός εργολαβικού συνεργείου που εργάζεται για τον ΔΕΔΔΗΕ έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα. Ο εργάτης βρήκε τον θάνατο ενώ ξεφόρτωνε κολώνες της ΔΕΗ, όταν μία από αυτές τον καταπλάκωσε.
Το περιστατικό αναδεικνύει την αυξανόμενη εντατικοποίηση της εργασίας και την έλλειψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας στους χώρους εργασίας. Η τραγική αυτή εξέλιξη θέτει εκ νέου στο προσκήνιο τη σημασία της ασφάλειας και της προστασίας των εργαζομένων.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ η τοπική κοινότητα και ο κλάδος των εργατών βιώνουν βαθιά θλίψη και σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου τους.
Αργολικά νέα:
- Λαγοκέφαλος ή κάτι άλλο; Αν δείτε αυτό το ψάρι στην Καραθώνα μην τρομάξετε. Δεν είναι αυτό που νομίζετε!
- Τα ΕΛΤΑ «μετακομίζουν» στο Ναύπλιο: Τι αλλάζει για την Αργολίδα και γιατί αντιδρούν στην Κορινθία
- «Βράζει» ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος της Αργολίδας. Αυτό που ετοιμάζουν αλλάζει τα δεδομένα
- Πήγε να κλέψει και αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό του. Το λάθος που τον πρόδωσε και η σύνδεση με το Ναύπλιο
- Σοκ στην Αργολίδα: Ιερέας κατέρρευσε μέσα στο Ναό την ώρα της Θείας Κοινωνίας. Τα νεότερα για την υγεία του
- Σε αυτά τα σχολεία της Αργολίδας δεν θα χτυπήσει φέτος το κουδούνι. Ποια είναι και γιατί μπαίνουν «λουκέτα»
- Quiz για δυνατούς λύτες: Τελικά με πόσο να πάω; Ο παράξενος δρόμος της Αργολίδας που έγινε Viral
- Πώς βρέθηκαν τα κύπελλα του ΟΦΗ σε ένα χωριό της Αργολίδας;
- Σε αυτό το μικρό χωριό της Αργολίδας ο κόσμος γλεντάει, χορεύει και γιορτάζει την ντομάτα. Έχει μόνο 49 κατοίκους!
- Η μαγεία των «Χιλίων και μιας Νυχτών» φτάνει μέχρι το Άργος
















