ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

“Τραγούδησαν μαζί” στο Άργος | Photos

Επιτυχημένη η εκδήλωση!

Η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνών διοργάνωσε την 1η Χορωδιακή Συνάντηση με τίτλο «Τραγουδάμε μαζί» στις 14 Μαΐου 2022, ώρα 20.00 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος.

Συμμετείχαν:
-Νεανική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Άργους
-Δημοτική Χορωδία Νέας Κίου
-Χορωδία «Φάρος» Πορτοχελίου
-Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου
-Χορωδία Συλλόγου «Φίλοι Δημοτικού Ωδείου Άργους»

Ήταν η πρώτη διοργάνωση που πραγματοποιήσαμε και θεωρούμε ότι στέφθηκε με επιτυχία. Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τις χορωδιακές δραστηριότητες ξανατραγουδήσαμε μαζί με άλλες χορωδίες και με, κατά γενική ομολογία, πολυπληθές ακροατήριο.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους, που μας υποστήριξαν, που παραβρέθηκαν και μας ενθάρρυναν με το ζεστό τους χειροκρότημα.

Ευχαριστούμε τους μαέστρους κ. Νίκο Παινέζη, κ. Γιάννη Νικολόπουλο, κ. Αντώνη Ρεμούνδο και βεβαίως κ. Νίκο Καπετάνιο, ο οποίος ήταν η ψυχή της διοργάνωσης, καθώς και όλα τα μέλη των χορωδιών, που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.

Όλοι οι χορωδοί απ’ όλες τις χορωδίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ευχαρίστησαν τον κόσμο που είχε έρθει να παρακολουθήσει τη συνάντηση.

Παρόντες ήταν κλιμάκιο Εθελοντών του Τομέα Υγείας μαζί με τη Νοσηλεύτρια-Προϊσταμένη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Άργους, για να συνδράμουν υγειονομικά. Η παρουσία τους υπήρξε πολύτιμη και η συνεργασία άψογη. Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ-Μ, κ.Παναγιώτη Σκούφη, για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Ελπίζουμε ότι αυτή η διοργάνωση είναι η πρώτη από πολλές και ότι θα γίνει θεσμός. Γιατί έχουμε ανάγκη να δίνουμε και να παίρνουμε χαρά απολαμβάνοντας τη συντροφικότητα που υπάρχει στο χορωδιακό τραγούδι.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;