ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ !

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Σκοτώθηκε παιδί που έπεσε από τις κερκίδες του ΔΑΚ

Ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τις κερκίδες του γηπέδου

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα, Τρίτη 22 Οκτωβρίου, γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Ναυπλίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα παιδί ηλικίας 14 ετών, από την Αλβανία, έπεσε από τις κερκίδες του γηπέδου από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ Αργολίδας, οι οποίοι παρέλαβαν τη σορό του μικρού παιδιού.
Η Αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση του περιστατικού, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Σχετικές ειδήσεις:
Ναύπλιο: Τι συνέβη στο σχολείο την ώρα που πέθανε ο Άγγελος… Συγκλονισμένοι οι συμμαθητές του
Ναύπλιο: Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Άγγελο
Τραγωδία στο Ναύπλιο: «Μάλωσα το παιδί μου και αυτό πήδηξε από την κερκίδα…» λέει ο πατέρας

Online χρήστες: 287

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες

#Αυτά που... παίζουν!