ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες»: Παρουσίαση βιβλίου απόψε στον Παλαμήδη

Ο Γιώργος Μουσταΐρας παρουσιάζει το βιβλίο του στο Ναύπλιο

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 07:30 μ.μ., στην αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ν. Μουσταΐρα «Τρεις εμβληματικοί Αναπλιώτες».
Το βιβλίο είναι αναφορά στη μνήμη του παλιού εμπόρου και Προέδρου του Πανναυπλιακού, ιστορικού της πόλης Λούη Λάμπρου, του επιχειρηματία εστίασης Γιώργου Ν. Χρόνη και του καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Κόκκορη.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» Θεοδόσης Σπαντιδέας. Αποσπάσματα θα διαβάσουν τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης Πόπη Κούγια – Γλατζίνα & Αρετή Καρκαγγέλη και ο λογοτέχνης και Πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας Γιάννης Ρούσος.
Επίσης, θα πάρουν τον λόγο άτομα που είχαν σχέση ή γνώριζαν τους αναφερόμενους σε αυτό, όπως ο αδελφός του Γιάννη Κόκκορη Ηλίας…
Συνδιοργανωτές στην παρουσίαση είναι ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας και η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!