ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Τρεις λεπτομέρειες για το La Casa de Papel που ίσως δεν γνωρίζετε

Η αγαπημένη σειρά που καθηλώνει τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο

Ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel ήρθε και προκάλεσε διχασμό στο αν ήταν τελικά αυτό που περίμεναν οι τηλεθεατές. Ωστόσο, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η σειρά κερδίζει στο σενάριο και τις λεπτομέρειες, πολλές από τις οποίες τελικά δεν γνωρίζουμε. Δες για παράδειγμα τρία πράγματα τα οποία μάλλον δεν είχες ξανακούσει.

1. Αυτό το ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό γέλιο του Denver υπήρχε στο σενάριο ακόμα και πριν ο Jaime Lorente (ο ηθοποιός που υποδύεται τον Denver) αναλάβει επίσημα το ρόλο. Μάλιστα ο κάθε ηθοποιός που περνούσε από οντισιόν έδινε και τη δική του ερμηνευτική εκδοχή.

2. Ο χαρακτήρας της περίφημης Tokyo συνολικά, δηλαδή από το κούρεμά της ως το ντύσιμό της, είχε ως πηγή έμπνευσης το χαρακτήρα της Mathilda (Natalie Portman) στην ταινία Léon (1994).

3. Το πρώτο σενάριο, ο πιλότος της σειράς γράφτηκε πάνω από 30 φορές. Κάθε εκδοχή του παρουσίαζε με διαφορετικό τρόπο τους χαρακτήρες, πράγμα που είχε κατά περίπτωση διαφορετικές επιπτώσεις στον τρόπο παρουσίασης της ιστορίας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;