Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Ακτινολογικό του Νοσοκομείου Άργους

Παρέμβαση Γαβρήλου για την κατάσταση στο Ακτινολογικό Τμήμα

Ο Βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος αναφέρει:
«Εδώ και μέρες, τόσο εμείς, όσο και το προσωπικό του Νοσοκομείου Άργους έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που προκαλούνται μετά την αποψίλωση του Ακτινολογικού Τμήματος του ΓΝΑ από γιατρούς με τη συγκεκριμένη κομβική ειδικότητα.
Τελικά όμως, η «αποτελεσματικότητα» της ΝΔ έχει αποδειχθεί μόνο ένα κενό προεκλογικό σύνθημα.
Προχθες, Κυριακή, μια συμπολίτης μας χρειάστηκε να μετακινηθεί με ασθενοφόρο στην Κόρινθο για μια αξονική και στη συνέχεια να επιστρέψει πάλι πίσω για τη διάγνωσή της, μια και στο Άργος δεν υπήρχε ακτινολόγος γιατρός.
Η κατάσταση πια έχει ξεφύγει από κάθε διαχείριση, με ευθύνη της ΥΠΕ και της Κυβέρνησης. Οι πολίτες της Αργολίδας αναγκάζονται να ζουν τριτοκοσμικές συνθήκες, αφού προγραμματισμένα ραντεβού στο Ακτινολογικό του ΓΝΑ ακυρώνονται και τα έκτακτα περιστατικά μετακινούνται στα κοντινότερα Νοσοκομεία.
Το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με εμβαλωματικές λύσεις, όπως με μετακινήσεις γιατρών από όμορες δομές για λίγες μέρες και ώρες.
Ζητάμε άμεσα να ανακληθεί η απόφαση μετακίνησης του γιατρού ακτινολόγου που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο Άργους και ζητάμε ταυτόχρονη προκήρυξη θέσης μόνιμου Ακτινολόγου για το ΓΝΑ.
Ζητάμε ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας, σεβασμό στους πολίτες και ένα αποτελεσματικό ΕΣΥ.»
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!