Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Τροχαίο έξω από το Άργος: Έπεσε με το μηχανάκι σε λακκούβα και τραυματίστηκε σοβαρά!

Ο άτυχος οδηγός έπεσε σε λακκούβα και στη συνέχεια χτύπησε σε κολώνα της ΔΕΗ

Νοσηλεύεται με σπασμένα πλευρά στο ΚΑΤ
Τα ξημερώματα της Τετάρτης 20 Ιουνίου, ένας κάτοικος Ινάχου υπέστη σοβαρό ατύχημα καθώς έπεσε με το μηχανάκι του σε λακκούβα στον κεντρικό δρόμο που συνδέει το Άργος με τον Ίναχο και το Μοναστηράκι. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να πέσει από το μηχανάκι και να χτυπήσει σε κολώνα της ΔΕΗ, προκαλώντας του σπάσιμο τεσσάρων πλευρών. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Κ.Α.Τ. και, ευτυχώς, βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Προειδοποίηση για την κακή κατάσταση του δρόμου
Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ινάχου, Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος, με επιστολή του στις 11 Απριλίου 2024 προς το γραφείο του Δημάρχου Άργους Μυκηνών και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Δήμου, είχε ενημερώσει για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος και τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Παρά την προειδοποίηση, δεν υπήρξε καμία ενέργεια για την επισκευή του δρόμου, γεγονός που τελικά οδήγησε στο ατύχημα.

Άμεση ανάγκη για παρέμβαση
Το ατύχημα αυτό έφερε στην επιφάνεια τις χρόνιες παραλείψεις και την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων για τη βελτίωση της οδοποιίας στην περιοχή. Οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους και ζητούν άμεση δράση από τις αρμόδιες αρχές για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.
Η κατάσταση του δρόμου Άργους – Ίναχου – Μοναστηρακίου παραμένει κακή και απαιτείται άμεση προσοχή και δράση από τις τοπικές αρχές για την ασφάλεια των πολιτών.
Η επιστολή του Προέδρου στις 11/4/2024

Αστυνομικά Νέα:

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!