ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τρόφιμα και είδη ανάγκης σε 40 οικογένειες από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αργολίδας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» πιστός πάντα στις βασικές αρχές βοήθειας, προσφοράς και αλληλεγγύης που πρεσβεύει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στον ασθενή, στον ευπαθή ασθενή και στις ομάδες που νοσούν από καρκίνο και έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.
Για το λόγο αυτό και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, οργάνωσε την συλλογή και τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 40 οικογένειες αδυνάτων οικονομικά ασθενών.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα σε αυτό το κάλεσμα βοήθειας προς το συνάνθρωπο, διατηρώντας την ανωνυμία τους.
Ιδιαίτερα ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην εικαστικό ΙΟΚΑΣΤΗ, στο 7ο Νηπιαγωγείο ΄Αργους, στο Sensia Skin Concept και την αισθητικό κ. Ελένη Μποζιονέλου, στο Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου, στις φίλες του Συλλόγου που προσέφεραν κρέατα και αυγά, αλλά και σε όσους βοήθησαν και προσέφεραν χριστουγεννιάτικες κατασκευές για την εορταγορά της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Πόπη Συμεών η οποία προσέφερε δωροεπιταγές και που είναι πάντα δίπλα μας.
Για άλλη μια φορά η έμπρακτη αγάπη που δεχτήκαμε έγινε μια τεράστια αγκαλιά φροντίδας, ασφάλειας και συμπάθειας προς τον ασθενή που παλεύει, αγωνίζεται και προχωρά.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του ανθρώπου, κάνοντας πράξη την συμπαράσταση, την αλληλοβοήθεια και το αίσθημα ενότητας .
Δεν είναι μόνο εθελοντισμός ή φιλανθρωπία. Είναι κυρίως συνεισφορά προς αλλήλους και λαμβάνει χώρα μεταξύ ίσων και χωρίς ταμπέλες και διαχωρισμούς, ανθρώπων.
Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλους Καλή κι Ευτυχισμένη χρονιά!!!

ΔΕΙΤΕ:  Εκτοξεύτηκαν τα ενοίκια στο Ναύπλιο: Σε απόγνωση όσοι ψάχνουν σπίτι

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!