ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Υλικοτεχνική αναβάθμιση των εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών και Πληροφορικής στο ΓΕΛ Ερμιόνης

Η προσπάθεια αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του ΓΕΛ Ερμιόνης συνεχίστηκε και στο εργαστήριο Πληροφορικής

όπου τοποθετήθηκαν επτά καινούργιοι Η/Υ σε νέους σταθμούς εργασίας σε σύνολο εννέα σταθμών εργασίας καθώς και ένας καινούργιος φορητός Η/Υ που συνδέεται με τον βιντεοπροβολεα και εκτυπωτή που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους διδάσκοντες.

Και στα δυο εργαστήρια τοποθετήθηκαν καινούργιοι πίνακες διδασκαλίας. Ενώ στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, οι προσπάθειες επικεντρώνονται τόσο στην επάρκεια οργάνων και υλικών για την υλοποίηση πειραμάτων και μετρήσεων, όσο και στη βελτίωση των συνθηκών (εκτυπωτής του εργαστηρίου και σκίαση του εργαστηρίου ώστε να μπορούν να γίνουν προβολές).

Θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην επισκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων, εξωτερικών και εσωτερικών, του συγκροτήματος των σχολείων με οικολογικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον, από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ερμιονίδας, πράξη που εναρμονίζεται με τα μηνύματα προστασίας του περιβάλλοντος που θέλουμε να ενστερνιστούν οι μαθητές/-τριες μας ως πολίτες του μέλλοντος!

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!