Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Υποκλοπές: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που παρακολουθούσαν με το Predator

Νέες αποκαλύψεις

Μία νέα αποκάλυψη για την υπόθεση των υποκλοπών φέρνει στο φως το MEGA.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», ο επιχειρηματίας που παρακολουθούνταν με το κακόβουλο λογισμικό Predator είναι μεγάλος παράγοντας του ποδοσφαίρου στη Βόρεια Ελλάδα.
«Ο συγκεκριμένος αθλητικός παράγοντας και σημαντικός επιχειρηματίας, που φαίνεται να παρακολουθούνταν με το κακόβουλο λογισμικό του Predator, είναι πρόεδρος ΠΑΕ στην Βόρεια Ελλάδα, από τις πιο σημαντικές ΠΑΕ στη χώρα», σημείωσε ο δημοσιογράφος, μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.
Μάλιστα, όπως τόνισε, «με περισσότερους από δέκα διαφορετικούς τρόπους, με εικονικά sms και ένα ψευτο – link, προσπάθησαν να παρασύρουν τον ποδοσφαιρικό παράγοντα από την Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να πατήσει τον σύνδεσμο που θα παγίδευε την συσκευή του με το κακόβουλο λογισμικό».
Όπως γίνεται σαφές, αυτή η αποκάλυψη γεννά τεράστια ερωτηματικά, αναφορικά με το «κέντρο» από το οποίο καθοδηγούνταν το Predator για να παγιδεύσει συγκεκριμένα άτομα.
«Μέχρι τώρα, ξέραμε ότι αποτελούσε παγίδα για πολιτικά πρόσωπα», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, προσθέτοντας ότι «τώρα, αποκαλύπτεται ότι το έστελναν επανειλημμένως σε μεγάλο αθλητικό παράγοντα».

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!