ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλιππίδης: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας του γνωστού ηθοποιού


Σε… μυστήριο εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος εμφανίστηκε χθες (29/3) στη δικαστική αίθουσα αρκετά καταβεβλημένος, μιας και υπήρξε εμφανής η αλλαγή στην εμφάνιση του.
Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός, που είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Ιούλιο και κατηγορείται έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες, ήταν μείον 25 κιλά.
Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στη «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που έχει ο γνωστός ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από ζάχαρο. «Ο Πέτρος έχει ζάχαρο – δεν ξέρω αν αυτό είναι προσωπικό δεδομένο», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΣΕΗ.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στις σκηνές που έγιναν στο δικαστήριο. «Δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα. Έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορωνοϊού.
Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω. Και αφού τους είπα ότι “ξέρετε εγώ θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα μέχρι να πω τουλάχιστον το παρών”. Εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα».
Όσο για τις καταγγέλλουσες, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει τις ταυτότητες τους.
«Οι κοπέλες δεν είναι γνωστές, κανείς δεν ξέρει το όνομά τους, ούτε καν το πρόσωπό τους. Σας πληροφορώ ότι τη μια εκ των τριών τη γνώρισα στο δικαστήριο. Ούτε εγώ δεν την ήξερα».

Πηγή

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!