Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δείτε με τι θέλει να παίζει η κόρη της στο Πόρτο Χέλι (Pics)

Η Μαίρη έχει σίγουρα επηρεαστεί από την αγάπη της μαμάς της για τη μαγειρική.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι λατρεύει τη μαγειρική. ‘Εχει άλλωστε δική της εκπομπή μαγειρικής στο Youtube όπου παρουσιάζει ιταλικές κυρίως συνταγές που ετοιμάζει στην κουζίνα του σπιτιού της.

Μετά από ένα διάλειμμα λόγω και της γέννησης του δεύτερου παιδιού της η όμορφη παρουσιάστρια, αναμένεται να επανακάμψει δριμύτερη με ακόμα περισσότερες συνταγές και νέες προτάσεις.

Μια γεύση πήραμε μέσα από τα Insta Stories και τα φαγητά που μαγειρεύει για την οικογένειά της. Θα θυμάστε βέβαια τα λαχταριστά λαζάνια με κιμά που ετοίμασε.

Φυσικό λοιπόν είναι βλέποντάς την η κόρη της Μαίρη να θέλει να μαγειρεύει κι αυτή σαν τη μαμά της. Δεν ξέρουμε αν τη βοηθάει όταν είναι στην κουζίνα, όμως η μικρή έχει τα δικά της κουζινικά και ….μεγαλουργεί.

Σε ποστ που έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Μαίρη είναι απορροφημένη στην σούπερ παιδική κουζίνα της. Είναι εξοπλισμένη με όλα τα κομφόρ. ‘Εχει νεροχύτη μέχρι και φούρνο μικροκυμάτων.

Η μικρή είναι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει που δεν δίνει σημασία στη μαμά της. Η παρουσιάστρια δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της.

ΠΗΓΗ