ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φοιτητές από ευρωπαϊκές χώρες στην Αργολίδα

Επισκέφθηκαν Επίδαυρο και Ναύπλιο

Στην Καλαμάτα βρέθηκαν την Τετάρτη 27 Ιουλίου και για πέντε συνολικά ημέρες, 35 φοιτητές από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, που επισκέπτονται τη χώρα μας μέσω του ευρωπαϊκού φόρουμ της ΜΚΟ AEGEE-Athina, που υλοποιεί το πρόγραμμα Summer Univercity.
Τα παιδιά που κατάγονται από την Ισπανία, Ολλανδία, Ρωσία, Εσθονία, Ουγγαρία, Ιταλία και Σλοβακία, έχουν ήδη επισκεφθεί την Αθήνα και ακολούθως την Επίδαυρο και το Ναύπλιο, χθες την Καλαμάτα και θα κλείσουν το ταξίδι τους, συνολικής διάρκειας 13 ημερών, στην Ελαφόνησο.
Στόχος είναι να γνωρίσουν τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, την κουλτούρα, τα μνημεία και τις πόλεις που επισκέπτονται. «Η AEGEE δημιουργεί χώρο για διάλογο και ευκαιρίες μάθησης και στοχεύει στην ενίσχυση της αμοιβαίας κατανόησης και να φέρει την Ευρώπη πιο κοντά στους νέους», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Ιάσων Τζώρτζης.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!