ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Φωνάζει ότι κόλλησες: Εάν έχεις αυτό το αθώο σύμπτωμα το βράδυ, τότε είσαι θετικός σε Όμικρον 5 ή Κένταυρο

Προσοχή σε ενήλικες και παιδιά.

Μπορεί η μετάλλαξη Όμικρον και όλες οι όλες οι υποπαραλλαγές της να έχουν επικρατήσει στην συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων από κορωνοϊό, ένα όμως νέο σύμπτωμα που συνδέεται με τη μετάλλαξη οδηγεί επιστήμονες να χαρακτηρίσουν τα νέα δεδομένα ως «διαφορετική ασθένεια».
Ο καθηγητής βιοχημείας του Trinity College με έδρα το Δουβλίνο, Luke O’Neill, μιλώντας στο Newstalk της Ιρλανδίας, ανέφερε την ύπαρξει ενός νέου συμπτώματος που προκαλείται λόγω της σύγκρουσης του κορωνοϊού με το ανοσοποιητικό σύστημα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

«Ένα επιπλέον σύμπτωμα για την μετάλλαξη Όμικρον 5 (BA.5) είναι οι νυχτερινές εφιδρώσεις», ανέφερε ο καθηγητής για τα νέα συμπτώματα που εμφανίζονται μετά τη σύγκρουση του αμυντικού μας συστήματος με τις μεταλλάξεις του covid-19.
Η εφίδρωση μπορεί να παρατηρηθεί τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες ακόμα και αν το δωμάτιο έχει δροσερή θερμοκρασία συμπληρώνοντας ότι θα βγουν νέα prosarmosm;ena εμβόλια τα οποία θα προβλέπουν και τα νέα συμπτώματα: «Όπως με την γρίπη, θα αλλάξετε το εμβόλιο με βάση την παραλλαγή που υπάρχει εκείνη τη στιγμή».

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;