ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χάραξη θέσεων στη λαϊκή αγορά Ναυπλίου

Όπως έχει ήδη προγραμματιστεί από το Τμήμα Αδειοδότησης και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων τη Δευτέρα 12/06/2023 θα πραγματοποιηθεί η χάραξη των θέσεων στη λαϊκή αγορά της δημοτικής κοινότητας Ναυπλίου βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως της 30/06/2023 βάσει της παρ. 5 του άρθρου 66 του ν. 4849/2021 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Η Επιτροπή που συγκροτήθηκε σύμφωνα με τη με αριθμ. 704/29-03-2023 απόφαση Δημάρχου ύστερα από εργασίες τριών μηνών συνέταξε την κατάσταση των πωλητών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Ναυπλίου και της Αγίας Τριάδας.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα με τη χάραξη των θέσεων , την υποβολή των δικαιολογητικών από τους πωλητές , και την έκδοση απόφασης απόδοσης οριστικής θέσης.
Προκειμένου να διευκολυνθεί το αρμόδιο συνεργείο του Δήμου στη χάραξη των θέσεων παρακαλούμε όπως ο χώρος της λαϊκής αγοράς του Ναυπλίου παραμείνει ελεύθερος από αυτοκίνητα το πρωί της Δευτέρας 12/6/2023 από ώρα 08:00 έως της 15:00 Για το λόγο αυτόν θα τοποθετηθούν και σχετικές ανακοινώσεις.
Σχετικά με το θέμα της μεταφοράς της λαϊκής αγοράς του Ναυπλίου , όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο δελτίο μας, έχει εκκινήσει η διαδικασία και είμαστε σε αναμονή των απαιτούμενων γνωμοδοτήσεων και εγκρίσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Αλέξανδρος Λυκομήτρος
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  «Έδεσαν» 18χρονο στο Άργος για χασίς

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!