ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Χαμός σε γάμο: Συμπέθεροι κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια για ένα…χορό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια ενός γάμου σε χωριό της Αχαΐας.

Σύμφωνα με το pelop.gr τo περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο. Η «παραγγελιά» είχε δοθεί από τους συγγενείς του γαμπρού, όμως εκείνη την στιγμή χόρευαν οι συγγενείς της νύφης. Ο πεθερός της, μαζί με τα παιδιά του επιχείρησε να ανέβει στην πίστα. Οι συμπέθεροί του συνέχισαν να χορεύουν.
«Εκανα παραγγελιά, αφήστε με να χορέψω για τον γιο μου», είπε ο πατέρας
«Τώρα χορεύουμε εμείς», απάντησε ο συμπέθερος.
Κουβέντα στην κουβέντα, άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα οι δύο οικογένειες να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια. Μάλιστα δύο νεαροί λογομάχησαν εντονότερα από τους υπόλοιπους, έπεσαν και κάτι…σπρωξιές και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να τους χωρίσουν.
Ευτυχώς το επεισόδιο έληξε χωρίς άλλα έκτροπα. Μόνο που ο γαμπρός είναι πασίγνωστος στην τοπική κοινωνία στα «ορεινά» και στο τραπέζι είχαν κληθεί πολλοί. Μεταξύ αυτών και αιρετοί. Οσο για το ζευγάρι; Επειδή είναι πολύ αγαπημένοι, κοιτούσαν τα συγγενικά τους πρόσωπα με… ανοιχτό το στόμα.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;