ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χειροτονία Πρεσβυτέρου π. Χριστοδούλου Σελλή και χειροθεσία του σε Αρχιμανδρίτη (Vid)

Ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Σελλής έλκει τη καταγωγή του από το Κιβέρι

Στην Ιερά Μονή Αγίας Ζώνης Βλαμαρής Σάμου τελέσθηκε σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Ιεροδιακόνου Χριστοδούλου (κατά κόσμον Χρήστου) Σελλή, κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών.
Την χειροτονία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος και πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας χειροθέτησε το νέο Πρεσβύτερο σε Αρχιμανδρίτη.

Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Σελλής ο οποίος έλκει τη καταγωγή του από το Κιβέρι Αργολίδος θα διακονεί την Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών από τη θέση του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως. Είναι Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Λειτουργική Θεολογία.

Ολόψυχα ευχόμαστε στο νέο Αρχιμανδρίτη π. Χριστόδουλο Σελλή, γέννημα και θρέμμα του Κιβερίου να είναι άξιος, καλοστερεωμένος, να έχει δύναμη και υπομονή στη διακονία του και η Κυρία Θεοτόκος και ο Πρόδρομος να τον ενισχύουν όλες τις ημέρες της ζωής του!
Πηγή

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!