Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Χρήστος Δαλιάτσης, Μαρία Νούλα και Γρηγόρης Γαβρήλος υποψήφιοι με τη «Νέα Εποχή»

Η «Νέα Εποχή» κατεβαίνει στις εκλογές με δυνατό ψηφοδέλτιο

Με την ανακοίνωση τριών ακόμη υποψηφίων, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης ολοκλήρωσε τη δημιουργία ενός δυνατού ψηφοδελτίου. Να σημειωθεί ότι έφτασε αισίως τους 213 υποψηφίους και κατεβαίνει στις εκλογές ως φαβορί για να εκλεγεί.
Ακολουθούν οι δηλώσεις των νέων υποψηφίων:

Δαλιάτσης Χρήστος
Κατοικώ μόνιμα στο Μετόχι Μανεσίου και είμαι στο επάγγελμα αγρότης. Το ενδιαφέρον μου για την Δημοτική κοινότητα μας, με ώθησε στον να ασχοληθώ με τα κοινά, αποδεχόμενος την πρόσκληση που μου απήυθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, για κοινή συμπόρευση στον αγώνα που κάνει, για μια νέα Δημοτική Αρχή με όραμα και προοπτική.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιό του στο Μάνεση.

Νούλα Μαρία
Ξεπερνώντας το στενό πολιτικό πλαίσιο που όρισαν οι προηγούμενες γενιές για εμάς, θέλω να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με την Νέα Εποχή του Κωνσταντίνου Μάκαρη.
Η νέα αυτή εποχή επιχειρεί να ενσαρκώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που μετράνε για το σύγχρονο πολίτη: τον επίκαιρο λόγο, την αποτελεσματικότητα, την διαφάνεια καθώς και την πολιτική αντιληπτικότητα που θα συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη της πόλης μας.
Οφείλω όμως να επικεντρωθώ στην ουσιαστική σημασία αυτής της υποψηφιότητας, η οποία πέρα από την έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης μου στον κύριο Μάκαρη, δεν είναι άλλη από την αναγνώριση της επιτακτικής ανάγκης για αλλαγή, για βελτίωση και για εξέλιξη, που υφίσταται στον τόπο μας.
«Τα πάντα ρέει και ουδέν μένει» και μόνο κατ’αυτόν τον τρόπο δύναται το μεταβάλλον να αναπαυθεί, σύμφωνα με τον Ηράκλειτο.
Επομένως, μόνο η αλλαγή μπορεί να φέρει την πολυπόθητη λύτρωση στο ιστορικό και αγαπημένο από πολλούς Ναύπλιο.
Με συνοδοιπόρους την κριτική μου σκέψη αλλά και αξιόλογους συνυποψήφιους, υποσχόμαστε μια νέα πνοή. Αυτήν, που αναζητούμε όλοι χρόνια.

Γαβρήλος Γρηγόρης
Είμαι μόνιμος κάτοικος Κάντιας(ΙΡΙΑ). Μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, που έχει δυστυχώς παραμείνει στάσιμη και με τεράστια προβλήματα.
Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ , για να βοηθήσω στην αλλαγή της Δημοτικής Αρχής, γι’ αυτό και επέλεξα τον συνδυασμό του κ.Κωνσταντίνου Μάκαρη, ο οποίος θεωρώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη στα Ίρια.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!