ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χρήστος Καρούζος για Βιολογικό και ρύπανση του Αργολικού Κόλπου: “Κανόνες ή Χάος”

Πολλοί λένε ότι είναι πολιτικά επικίνδυνο να δυσαρεστεί κανείς τις οργανωμένες ομάδες που κυριαρχούν στην δημοτική ζωή των δύο πόλεων. Όμως είναι αναγκαίο.

Έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των δημοτικών αρχών του Άργους και του Ναυπλίου για την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και για την ρύπανση του Αργολικού Κόλπου.

Μερικοί συμβουλεύουν διάλογο. Δεν είναι κακός, όμως μπορεί να παραπέμψει το θέμα στις Ελληνικές καλένδες (στο ποτέ).

Το σημαντικό είναι να κάνει ο καθένας καλά την δουλειά του.

ΔΕΙΤΕ:  Τροχαίο ατύχημα στο Άργος

Κάνει καλά την δουλειά του ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ως διαχειριστής του βιολογικού; Όχι βέβαια, εδώ και πολλά χρόνια.

Πέρα από τα συσκευαστήρια ο βιολογικός λειτουργεί με βάση τις προδιαγραφές του εδώ και χρόνια; Οι ευθύνες του Δήμου Άργους ως διαχειριστή τεράστιες για την ρύπανση του Αργολικού Κόλπου. Τα συσκευαστήρια απλά επιτείνουν το πρόβλημα.

Ο Δήμος Ναυπλιέων τώρα έμαθε το πρόβλημα; Αγνοεί την προβληματική λειτουργία του βιολογικού τόσα χρόνια; Πρώτη φορά τα συσκευαστήρια χρησιμοποιούν τον Αργολικό Κόλπο ως αποδέκτη ανεπεξέργαστων λυμάτων; Χωρίς αυτά είναι σωστή η λειτουργία του βιολογικού; Τώρα θυμήθηκε να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά για να αποσείσει τις ευθύνες του για την ρύπανση;

ΔΕΙΤΕ:  Αν ψάχνεις για δουλειά, κοίτα και εδώ! 20 νέες αγγελίες εργασίας στην Αργολίδα

Οφείλει ο Δήμος Ναυπλιέων χρήματα για την λειτουργία του βιολογικού; Πάντα όφειλε και τώρα οφείλει. Χρήματα που εισπράττει από τους δημότες του.

Τώρα που υποβλήθηκε μηνυτήρια αναφορά από τον Δήμο Ναυπλιέων (δικαιολογία) και εκδόθηκε διαταγή πληρωμής από τον Δήμο Άργους σε βάρος του Δήμου Ναυπλίου (ΔΕΥΑ) για 1.091.000,00 € το συμπέρασμα και η ανάγκη δεν είναι ο διάλογος (ή μόνο αυτός).

ΔΕΙΤΕ:  Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Αργολίδα με πολλές συλλήψεις

Το συμπέρασμα είναι να κάνουν την δουλειά τους που δεν την κάνουν και πρέπει να την κάνουν χωρίς αστείες και επιβλαβείς δικαιολογίες.

Γιατί η διοίκηση ασκείται με κανόνες.

Εφαρμόζεις τους κανόνες, τότε λειτουργείς σωστά. Αν όχι, τότε δεν λειτουργείς σωστά και δεν έχεις δικαιολογία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΠΟΝΝΗΣΟ»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!