ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Χρειάζεται ιδιαίτερα από Καμπόσο ο Γεωργόπουλος… για το καλό του!

Καλές οι προθέσεις του δημάρχου Ερμιονίδας όμως του λείπει η δυναμική…

Κακά τα ψέματα, ο Γιάννης προσπαθεί για τον δήμο του, παρόλο που δεν κατάγεται από εκεί, παλεύει να διεκδικήσει πράγματα για τον τόπο που τον φιλοξενεί. Του λείπουν όμως κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία είναι απαραίτητα για να αναγνωριστεί ως ηγέτης στην περιοχή και να παίρνει αυτά που απαιτεί.

Γιατί αφενός μεν στερείται εμπειρίας από διαχείριση δήμου (τώρα προσπαθεί να μάθει) και αφετέρου η όποια εμπειρία από δημόσια υπηρεσία με 5 και 6 άτομα προσωπικό, απέχει πολύ από τη διαχείριση ενός μεγάλου οργανισμού, όπως ο δήμος Ερμιονίδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το θέμα των εμβολιασμών. Επιστολές εδώ, επιστολές εκεί, τηλέφωνα παραπέρα… μέχρι και στον Μητσοτάκη έστειλε γράμμα αλλά και πάλι δεν ικανοποιήθηκαν πλήρως τα αιτήματά του.

Φυσικά το θέμα δεν είναι προσωπικό, δεν έχουν κάτι με τον Γεωργόπουλο, απλά δεν τον ακούνε, ίσως και αυτός να μην ξέρει πως να απαιτεί. Αυτοί που την πληρώνουν τη δεδομένη στιγμή είναι οι ηλικιωμένοι που για να εμβολιαστούν πρέπει να τρέχουν στον Πόρο και στις Σπέτσες.

Μα εάν δεν μπορεί να πάρει αυτό που θέλει για το καλό τους, ας ρωτήσει τον συνάδελφό του στο Άργος πως γίνεται και γιατί όχι να του ζητήσει και κάποια ιδιαίτερα για το πως πρέπει να λειτουργεί ένας δυναμικός δήμαρχος όταν θέλει να διεκδικήσει από την Πολιτεία.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητούσε κάτι ο Καμπόσος και να μην το έπαιρνε ή τουλάχιστον αν ήταν κάτι αδύνατο ή εξωφρενικό, θα του απαντούσαν άμεσα και δεν θα τον είχαν στο περίμενε. Αν και επειδή τον ξέρουμε, θα σήκωνε γη και ουρανό για να διεκδικήσει πράγματα, όπως και το έχει κάνει πολλάκις στην έως τώρα θητεία του.

Με λίγα λόγια… Ζήτα βρε Χριστιανέ δύο-τρεις συμβουλές από τον Καμπόσο, σε καλό θα σου βγει. Τι να το κάνεις να έχεις καλές προθέσεις, το αποτέλεσμα μετράει… Απευθύνσου στον “γκουρού” και κέρδισε από την εμπειρία του. 

Αν πάλι ντρέπεται ή δεν θέλει να τρέχει ως το Άργος, πηγαίνοντας προς το Κατσίγκρι, ας κάνει μια στάση στο Λυγουριό και να ρωτήσει τον Χρόνη για το πως να διαχειρίζεται ένα Δήμο χωρίς πολλά λεφτά και να βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Ιάσονας Μουσταΐρας


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;