Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Χρυσό μετάλλιο στην Ουγγαρία για τον Ναυπλιώτη κικμπόξερ Βασίλη Μαλεβίτη

Σημαντικές διακρίσεις για την Combat Team Tripolis

Δύο πρώτες θέσεις για την ελληνική ομάδα στην Ουγγαρία
Με εξαιρετικές επιδόσεις και αθλητικό πνεύμα, οι αθλητές της Combat Team Tripolis εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα στο Hungarian Kickboxing Open, κατακτώντας δύο πρώτες θέσεις.
Βασίλης Μαλεβίτης: Πρώτη θέση με εντυπωσιακή πορεία
Ο Βασίλης Μαλεβίτης από το Ναύπλιο αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία του, κερδίζοντας διαδοχικά τον Ιταλό στους προημιτελικούς, τον Ούγγρο στον ημιτελικό και τον Πολωνό στον τελικό. Με την αποφασιστικότητα και τις ικανότητές του, κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Θανάσης Γκανιος: Πρωτιά με θρίαμβο στον τελικό
Ο Θανάσης Γκανιος κέρδισε την πρώτη θέση, επικρατώντας αρχικά του Ρουμάνου στον ημιτελικό και στη συνέχεια του Άγγλου στον τελικό. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις και η στρατηγική του σκέψη τον οδήγησαν στην κορυφή της κατηγορίας του.
Γιώργος Παπαγιαννόπουλος: Ηττήθηκε στον προημιτελικό
Ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος αγωνίστηκε με ψυχή, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Ηττήθηκε στον προημιτελικό από έναν Ρουμάνο αθλητή.
Η Combat Team Tripolis απέδειξε για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και την αφοσίωσή της στον αθλητισμό. Οι επιτυχίες αυτές ενισχύουν την ελληνική παρουσία στον διεθνή χώρο του kickboxing και αναδεικνύουν το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά των Ελλήνων αθλητών.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!