ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χωρίς ακτινολόγο για ένα μήνα το Νοσοκομείο Άργους

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους κατοίκους του Άργους

Οι κάτοικοι του Άργους και των τοπικών του κοινοτήτων βιώνουν σημαντικές δυσκολίες λόγω της υποβάθμισης των υπηρεσιών της Νοσοκομειακής Μονάδας του Άργους. Το νοσοκομείο πρόκειται να λειτουργήσει χωρίς ακτινολόγο για έναν ολόκληρο μήνα, καθώς ο μοναδικός ακτινολόγος της μονάδας έλαβε άδεια.

Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει τους ασθενείς, καθώς και τους στρατιώτες που έχουν ανάγκη ιατρικών εξετάσεων, να μεταβαίνουν στο Ναύπλιο για να παρακολουθηθούν από την αντίστοιχη Νοσοκομειακή Μονάδα ή να στραφούν προς τον ιδιωτικό τομέα για την παροχή των αναγκαίων υπηρεσιών.
Το ζήτημα αυτό εντείνει τις διαμαρτυρίες που έχουν ήδη εκφραστεί για τις χρόνιες ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο. Πριν από λίγους μήνες, δύο ακτινολόγοι είχαν παραιτηθεί, ενώ και άλλες ειδικότητες όπως η παιδιατρική είναι υποστελεχωμένες.

Η κατάσταση αυτή καλεί τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές να αναλάβουν δράση για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων στελέχωσης και να εξασφαλίσουν ότι οι πολίτες θα λαμβάνουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα, χωρίς να υποχρεώνονται σε επιπλέον ταλαιπωρία και οικονομικό βάρος.
ΔΕΙΤΕ:  e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!