ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ !

Ψάχνουν απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο του 22χρονου Παναγιώτη από τη Νέα Κίο -Έχασε τη ζωή του στην Πάρο

Τραγωδία με 22χρονο στην Πάρο

Σοκ σε Πάρο και Αργολίδα για τον θάνατο του Παναγιώτη Τούμπα
Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Νέας Κίου και της ευρύτερης Αργολίδας ο θάνατος του 22χρονου Παναγιώτη Τούμπα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά με μαχαίρι στην Πάρο και άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στην Αθήνα.

Το χρονικό του περιστατικού
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 12 Ιουλίου, όταν οι αρχές στην Πάρο ειδοποιήθηκαν για τον εντοπισμό ενός νεαρού άνδρα με βαρύ τραύμα στον λαιμό από μαχαίρι.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πάρου με ιδιωτικό όχημα από άτομο που βρισκόταν στο σημείο, και στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.”.
Ο 22χρονος, που είχε φτάσει στο νησί για να εργαστεί εποχικά, παρέμεινε διασωληνωμένος και νοσηλευόταν στην εντατική μέχρι τις 18 Ιουλίου, όπου και κατέληξε στις 4:30 το απόγευμα.

Η οικογένεια ζητά απαντήσεις
Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, η μητέρα του προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, προσκομίζοντας το σχετικό έγγραφο του νοσοκομείου και δηλώνοντας άγνοια για το αν πρόκειται για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια.
Ζήτησε όμως να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες του περιστατικού και να καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες που ήταν παρόντες ή εμπλέκονται.
Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα – Συνεχίζονται οι έρευνες
Η κύρια προανάκριση έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, το οποίο συνεχίζει τη συλλογή στοιχείων. Αν και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας παραμένει το πιθανότερο σενάριο, δεν έχει αποκλειστεί καμία άλλη εκδοχή.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού έχει προκαλέσει βαθύ πένθος σε όσους τον γνώριζαν, με φίλους και συγγενείς να αναμένουν τις εξελίξεις της έρευνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης βρέθηκε αιμόφυρτος μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε στο νησί, ενώ εκείνοι που τον εντόπισαν ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 23 Ιουλίου, στη Νέα Κίο, όπου συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής θα πουν το τελευταίο αντίο στον 22χρονο.

Online χρήστες: 497

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Αγγελίες Εργασίας

#Αυτά που... παίζουν!