Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ψήφισμα του Δήμου Άργους Μυκηνών για τον θάνατο του Λουκά Κουβαρά

Ψήφισμα για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Λέρνας Λουκά Κουβαρά

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους- Μυκηνών, κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του της 26ης Οκτωβρίου 2022, μετά από εισήγηση του κ. Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. Δημητρίου Καμπόσου, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Δημάρχου Λέρνας Λουκά Κουβαρά και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος.
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα ευπατρίδη πρώην Δήμαρχο Λέρνας Λουκά Κουβαρά και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, που υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Μύλων, την περίοδο 1995-1998 και ταυτόχρονα την ίδια χρονική περίοδο ως Πρόεδρος «Συμβουλίου Περιοχής της 8ης Εδαφικής Περιφέρειας του Νομού Αργολίδας» που περιελάμβανε τις Κοινότητες Αχλαδοκάμπου, Ανδρίτσας, Κιβερίου, Μύλων και Σκαφιδακίου και ως Δήμαρχος Λέρνας τις περιόδους 1999-2002 και 2003-2006 και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή του, την πολυμάθειά του, την γνώση του επί των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο του πρώην Δήμου Λέρνας που υπεραγαπούσε, αποτέλεσμα των οποίων υπήρξε η εκτέλεση πολλών έργων που αναβάθμισαν τον πρώην Δήμο Λέρνας και βελτίωσαν σημαντικά την ποιότητα της ζωής των κατοίκων του,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
· Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος, πρώην Δημάρχου Λέρνας, Λουκά Κουβαρά.
· Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του.
· Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα πρώην Κοινοτικά και Δημοτικά Καταστήματα και κτίρια του πρώην Δήμου Λέρνας.
· Να ονομαστεί μία κεντρική οδός του πρώην Δήμου Λέρνας σε οδό «ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΟΥΒΑΡΑ».
· Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.
· Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος και να ακολουθήσει την επικήδειο πομπή.
· Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας και τέλος
· Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Αφού συντάχθηκε το παρόν ψήφισμα υπογράφεται ως ακολούθως:
Ο Δήμαρχος
Δ.Καμπόσος
Ο Πρόεδρος
Κ.Μπέγκος
Τα μέλη

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!