Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ψήφισμα του Δήμου Ερμιονίδας για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Συλλυπητήριο ψήφισμα

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, με αφορμή τη θλιβερή είδηση της απώλειας της δημότισσας και μεγάλης ευεργέτιδας του Δήμου μας, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη που είχε τιμηθεί σε ειδική τελετή με το Χρυσό Κλειδί του Δήμου Ερμιονίδας, πραγματοποίησε ύστερα από πρόταση του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου, δια περιφοράς έκτακτη συνεδρίαση την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, με ώρα έναρξης 14:00 και ώρα λήξης 15:00.
Aφού έλαβε υπόψη τη μεγάλη διάθεση της εκλιπούσας για προσφορά, το βαρυσήμαντο έργο της που άφησε παρακαταθήκη για την κοινωνία της Ερμιονίδας και της χώραμας, καθώς και το γεγονός ότι υπήρξε η Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβειρα καλής θέλησης της UNESCO, συμβάλλοντας με το ήθος της και το μεγαλείο της καρδιάς της να σωθούν δεκάδες παιδικές ζωές.
Με την υπ’ αριθμ . 192/2023 απόφασή του εγκρίνει ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα:
Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια της εκλιπούσας, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.
Να κυματίσει μεσίστια η σημαία στο Δημαρχείο και σε όλα τα Κοινοτικά καταστήματα του Δήμου Ερμιονίδας κατά την ημέρα της κηδείας.
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της, στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Να κατατεθεί στη μνήμη της εκλιπούσας, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Να δοθεί το όνομα της εκλιπούσας σε οδό – πλατεία στην Κοινότητα Ερμιόνης.
Να αναρτηθεί η παρούσα απόφαση στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Αυτή η παραλία είναι το επτασφράγιστο εξωτικό μυστικό της Αργολίδας -Πώς να πάτε! (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!