ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών για τις δηλώσεις του Πέτρου Καρούζου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών, κατά την συνεδρίασή του της 26ης Ιουλίου 2021, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα.

ΨΗΦΙΣΜΑ

«Κατά την διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13-7-2021 και κατά την συζήτηση του 7ου θέματος της ημερήσιας διάταξης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Πέτρος Καρούζος, διαφωνώντας για την εκτέλεση του έργου «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ (ΛΑΡΙΣΑ)» ανέφερε κατά λέξη: “Η καλύτερη πρόταση θα ήταν να φέρετε 500 Λιμνιάτες και 500 Προσυμνιώτες ντυμένους με προβιές να τραβάνε το βαγόνι στο βουνό”.

ΔΕΙΤΕ:  Ο σύλλογος ΑμεΑ «Οδύσσεια» στολίζει το δέντρο της αγάπης στο Άργος

Η απαξιωτική και εντελώς προσβλητική αυτή συμπεριφορά και δήλωση του εν λόγω δημοτικού συμβούλου για τους λίαν προοδευτικούς κατοίκους των Κοινοτήτων του δήμου μας είναι καταδικαστέα από το σύνολο των δημοτών μας και είναι υποχρέωση του δημοτικού συμβουλίου να καταδικάσει επίσημα με σχετικό ψήφισμά του την παραπάνω συμπεριφορά και δήλωση, δεδομένου ότι και τα τοπικά συμβούλια των εν λόγω Κοινοτήτων δήλωσαν ότι όχι μόνο καταδικάζουν απερίφραστα την πιο πάνω δυσφημιστική συμπεριφορά και δήλωση του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου, αλλά και επιφυλάσσονται να προσφύγουν δικαστικά κατά του ανωτέρω δημοτικού συμβούλου για την προσβολή της ιστορίας, της καταγωγής και της προσωπικότητας των δημοτών τους.

ΔΕΙΤΕ:  Συνέλαβαν δύο άτομα για κλοπές στην Ερμιονίδα

Μετά από αυτά το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Άργους-Μυκηνών καταδικάζει απερίφραστα την παραπάνω συμπεριφορά και προσβλητική δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Πέτρου Καρούζου κατά την πιο πάνω διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως προσβλητική και άκρως συκοφαντική για την ιστορία, την καταγωγή και την προσωπικότητα του συνόλου, αλλά και καθενός από τους δημότες των Κοινοτήτων Λιμνών και Προσύμνης και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους κατοίκους των Κοινοτήτων αυτών, τους οποίους τιμά και ανέκαθεν στήριζε, στηρίζει και θα στηρίζει».

ΔΕΙΤΕ:  Συναγερμός: Εντοπίστηκαν ραδιενεργά απόβλητα στην Αργολίδα

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κ. Γκαρκάσουλας, Λ. Κούρος, Χ. Νενεκούμης και Ι. Λυκοσκούφης ΑΠΕΙΧΑΝ της ψηφοφορίας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.κ. Γ. Θεοδοσίου ψήφισε ΠΑΡΩΝ.

Αφού συντάχθηκε το παρόν ψήφισμα υπογράφεται ως ακολούθως:

Ο Δήμαρχος Ο Πρόεδρος Τα Μέλη

Δ.Καμπόσος Κ.Μπέγκος

Ακριβές Απόσπασμα

Άργος, 26 Ιουλίου 2021

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!