ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ψεκασμοί και απεντομώσεις φρεατίων στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η ΔΕΥΑΝ στο πλαίσιο της καταπολέμησης επιβλαβών εντόμων ξεκίνησαν τις εργασίες καθαρισμού, σχαρών και φρεατίων υδροσυλλογής και αποχέτευσης ομβρίων υδάτων που βρίσκονται σε ολόκληρη την Δημοτική Ενότητα Ναυπλίου με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Εξειδικευμένο συνεργείο με τη χρήση κατάλληλων εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποιεί ψεκασμούς και απεντομώσεις φρεατίων και στάσιμων υδάτων οι οποίες θα επαναλαμβάνονται σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες σε επαναληπτική βάση αφενός προς διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και αφετέρου προς αποφυγή της δημιουργίας εστιών ρύπανσης και μόλυνσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης του Ναυπλίου.
Βασικός σχεδιασμός της Δ.Ε.Υ.Α.Ν είναι η διατήρηση των φρεατίων και των σχαρών υδροσυλλογής στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αντιμετωπιστούν άμεσα προβλήματα κατά την περίοδο του καλοκαιριού που ο Δήμος θα φιλοξενήσει για ακόμη μια χρονιά μεγάλο πλήθος τουριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!