ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ψηφοδέλτιο Νίκης: Οι Πρόεδροι των κοινοτήτων στο πλευρό του Καμπόσου

Η «Αλλαγή Πορείας» κάθε μέρα και πιο ισχυρή 

Τέσσερις Πρόεδροι κοινοτήτων, μέσα σε μόλις δύο ημέρες, ανανέωσαν την υποψηφιότητά τους με την παράταξη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Μπολιάρη, Φάνη Γκόφη, Γιάννη Ραχανιώτη και Γιώργο Κουλό.
Το έργο που γίνεται στα χωριά αναγνωρίζεται από τους κατοίκους, οι Πρόεδροι θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους και η παράταξη «Αλλαγή Πορείας» αναμένεται να αυξήσει τα ήδη υψηλά ποσοστά της.
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις της παράταξης:

Κωνσταντίνος Μπολιάρης
«Ο Κωνσταντίνος Μπολιάρης που δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα και είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρυάς και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση θα δώσει την μάχη με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου!»
Φάνης Γκόφης
«Ο Φάνης Γκόφης είναι μηχανικός αυτοκινήτων και Πρόεδρος της Κοινότητας Κεφαλαρίου. Ένας άνθρωπος που χαίρει της εκτίμησης των συντοπιτών του και αγαπά ιδιαίτερα το Κεφαλάρι. Ασχολείται πάνω από 20 χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση ενώ στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την γεωργία και το κυνήγι. Είναι σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών. Συστρατεύεται με την παράταξη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, με στόχο τη νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Του ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!»
Γιάννης Ραχανιώτης
«Ο Πρόεδρος της Σκοτεινής Γιάννης Ραχανιώτης, o οποίoς δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα θα είναι και πάλι υποψήφιος με την παράταξή μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»
Γιώργος Κουλός
«Ο Γεώργιος Κουλός αστυνομικός και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση θα δώσει την μάχη με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου!»

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;