Όλα έτοιμα για το 12ο Tour du Péloponnèse -77 κλασικά οχήματα θα περάσουν από το Ναύπλιο!

Το 12ο Tour du Péloponnèse θα περάσει από το Ναύπλιο

Η αφετηρία από την Αρχαία Ολυμπία την Κυριακή 5 Οκτωβρίου
Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του 12ου Tour du Péloponnèse (TdP), που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία και θα περάσει μέσα από το Ναύπλιο χαρίζοντας μοναδικές εικόνες στους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Η φετινή διοργάνωση συγκεντρώνει 77 κλασικά οχήματα εποχής, τα οποία θα συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή διαδρομή, αναβιώνοντας το πάθος και τη γοητεία του ιστορικού αυτοκινήτου.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι πρώην νικητές θα δώσουν το «παρών», επιβεβαιώνοντας την ιστορική αξία και τη συνέχεια του κορυφαίου ελληνικού event για το κλασικό αυτοκίνητο, που ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζει αδιάλειπτα μέχρι σήμερα.

Online χρήστες: 105

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες